26 Ekim 2011 Çarşamba

Domates suyunu paylaşmak :)

Pazar akşamı annemiz yemekle uğraşmasın diye kahvaltılık atıştıralım dedik. Yumurta falan filan, bir tabağa doğranan domates ve zeytinyağı, limonla karışan domatesin kendi suyu. Nehir'le en sevdiğimiz şey :)

Neyse yemek ilerledi, meleğim minik elleriyle ekmeğini kopartıp domatesin suyuna bana bana yiyor :) Bir ara bana baktı, baba yesene dedi.Aşkım sen seviyosun ye sen, ben yedim dedim. Tekrar yüzüme baktı, tabağa sehpanın diğer tarafından alıp yanıma koydu ve " kıyamam ben sana " dedi :) Şimdi ben bu velete nasıl kurban olmam, o melek kokusunu duymadan nasıl yaşarım :)

Seni çok seviyorum canım kızım benim.

10 Ekim 2011 Pazartesi

Fırlamalıkta son nokta :)

Akşam 21:30 gibi ikna olup yatağımıza gittik. Annemiz prensesi yatırıp salona geri döndü. Tv izlerken içerden gelen sesler üzerine nadiş odaya gitti, prensesle birlikte salona geri döndü. Fakat bir gariplik mevcut. Nehir'in suratında hin bir gülümseme, nadiş ise kahkahayı patlattı patlatacak :) Meğer benim fırlama kızım şöyle bir performans sergilemiş :

Annesinin gece susarsa içmesi için yanına koyduğu suya elini bandırıp o suyu göz altlarına sürmüş ve ardından iç çekmeler, sessiz içine içine ağlama taklitleri :)))

Sen nasıl bir fırlamasın ya, kime çektin kızım böyle :)))

5 Ekim 2011 Çarşamba

Nasıl bir varlıksın ki sen ?

Dün saat 17:00 gibi evime geldim, kapıya doğru yürürken kafam gayri ihtiyari sola döndü.Oysa ne orada olduğunu biliyordum, ne de sesini duydum.Bir sebebi varmış belli ki, çünkü kafamı olduğun yere doğru çevirmesem senin beni gördüğün an yüzünde oluşan hayret, bunu takip eden mutluluk ve sonrasında o içimi ısıtan gülüşünle bana koşuşuna saniye saniye tanık olamayacaktım.O andan itibaren aklımdan gitmiyor o tepkin, o nasıl karşılıksız, yalın bir sevgidir.Keşke sana benzeyebilsek meleğim.Yalan dolan olmadan, samimi, hislerimizi belli etmekten utanmayarak dürüstçe yaşayabilsek biz " Büyükler ".

Kağıt üzerinde büyük olan biziz ama tüm çocuklar; o tertemiz yürekleriniz ile bize her gün insanlık dersi veriyorsunuz ve sırf bunun için gerçek devler sizlersiniz aslında.

Seni çok seviyorum canım kızım.